Riverty winkels

Wil je achteraf betalen bij verschillende soorten winkels? 
Dat kan heel gemakkelijk via de onderstaande links. Het is gemakkelijk en veilig

Kies voor bijvoorbeeld afterpay
Afterpay winkels
Winkels afterpay

Maar je kan ook kiezen voor Riverty
Riverty winkels
Winkels riverty

Je hebt ook nog Klarna
Klarna winkels
Winkels klarna

Zorg ervoor dat je altijd veilig je betalingen doet met achteraf betalen bij verschillende winkels. Dit is een prettig idee.

Afterpay is een online betaalservice van Klarna. Hiermee kunt u op een later tijdstip en gemakkelijk online voor goederen en diensten betalen. Diensten als online winkelen, het boeken van hotels en restaurants en het betalen van je rekeningen zijn met deze dienst makkelijker te beheren. Bovendien zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik ervan.

Als je achteraf betaalt, kun je voor een dienst of item over een bepaalde periode betalen. Dit is handig als u wilt betalen voor iets dat u vooraf niet kunt betalen. Afterpay maakt het geld direct van jouw bankrekening over naar de rekening van de verkoper. De verkoper stuurt u vervolgens uw aankoop in overeenstemming met uw betalingsvoorwaarden. Hierdoor kunt u krijgen wat u wilt zonder u zorgen te maken over de financiën.

Afterpay onderscheidt zich van andere restitutiediensten door geen verborgen kosten aan te bieden. Het is niet nodig om contact op te nemen met het bedrijf en uit te leggen dat er een fout is gemaakt bij het verwerken van uw betaling. In plaats daarvan zijn er duidelijke instructies voor het online opzeggen van uw abonnement. Dit is vooral handig als je al een betalingsplan bij het bedrijf hebt afgesloten. Je hoeft alleen maar de online instructies te volgen en een e-mail te sturen waarin je uitlegt waarom je het plan opzegt. Daarna wordt je abonnement opgezegd en worden alle toekomstige betalingen teruggestort op je bankrekening. Er zijn verschillende voordelen aan het internationaal gebruiken van achteraf betalen. Veel landen hebben Afterpay als optie, maar daar hoeven voor internationale gebruikers geen extra kosten aan verbonden te zijn. Bovendien worden alle betalingen gedaan via Visa of Mastercard, wat internationale betalingen gemakkelijk maakt. Er is ook een 24-uurs klantenservice voor vragen en terugbetalingen voor voltooide betalingsplannen.

Afterpay is een handige service om goederen en diensten over een bepaalde periode te betalen. Het is vooral handig om te betalen voor items die u zich niet vooraf kunt veroorloven en stelt u in staat uw abonnementen internationaal te beheren zonder kostenstijgingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader