Black Friday en achteraf betalen met Riverty en Klarna

Winkel via klarna om terugbetalingen te krijgen en later te betalen

Zodra je de onderstaande stappen volgt om een ​​probleem te melden, houdt Klarna je betaling vast totdat het probleem is opgelost. Als je een aankoop geheel of gedeeltelijk hebt vooruitbetaald, betalen we je geld terug als het geschil in jouw voordeel wordt opgelost. In het geval van een terugbetaling maken we het geld over naar dezelfde geldbron die u heeft gebruikt om de betaling te doen.

Er zijn nog meer mogelijkheden voor achteraf betalen. Naast AfterPay kun je in Nederland ook gebruik maken van de Klarna Factuur optie. U heeft in principe 2 weken de tijd om uw bestelling te betalen. U ontvangt een factuur voor uw bestelling, deze dient u binnen 2 weken te voldoen. Wilt u uw facturen gespreid betalen? Kies dan voor een Klarna account. U kunt dan in termijnen betalen.

Bespaar geld op winkelen op Black Friday

Nee, je kunt ook kortingen krijgen in Black Friday-winkels. Black Friday-deals trekken vaak massa’s mensen naar de Nederlandse winkelstraten. Dit is de reden waarom veel mensen de voorkeur geven aan online winkels. Ook ‘s avonds op de bank je favoriete producten online bestellen. Met onze kortingscodes kun je vaak extra kortingen krijgen die je in de winkel misschien misloopt.

Black Friday is officieel maar één dag per jaar. Gelukkig maken veel online winkels het groot en duurt het vaak een volle week of langer. Wil je ook voor andere periodes van het jaar veel geld sparen? Dan raden we je aan om regelmatig op onze website te kijken en gebruik te maken van onze kortingscodes.

Krijg geld terug op je Black Friday-inkopen, zelfs als je niets koopt

Goede resultaten op Black Friday. Als je niets koopt op je actiedag, ben je zo’n beetje een dief van je eigen portemonnee. Is uw account tijdelijk leeg? Dat is geen enkel probleem: achteraf betalen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) waarschuwt nu voor deze “betaal later”-optie. Vooral jongeren hebben het moeilijk. Bekijk ook de verschillende Riverty winkels die dit aanbieden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader