Een taxi bestellen was nog nooit zo makkelijk

Als je ooit hebt geprobeerd een taxi te bestellen in een grote stad, dan weet je dat het een beetje een nachtmerrie kan zijn. Je staat op de stoep, zwaait met je armen, en hoopt dat een taxi je uiteindelijk opmerkt en stopt.

Nu is er een veel gemakkelijkere manier om een taxi te bestellen. Met de nieuwe app, Taxify, kun je met een paar tikken op je smartphone een taxi bestellen.

Zodra je de app hebt ge├»nstalleerd, open je hem gewoon en voer je je ophaal- en inleverlocaties in. Taxify toont je dan een lijst met beschikbare taxi’s en de geschatte ritprijs. Je kunt kiezen om met contant geld of creditcard te betalen, en je kunt zelfs de locatie van de taxi op een kaart volgen, zodat je weet wanneer hij in de buurt komt.

Dus de volgende keer dat je een taxi nodig hebt, hoef je niet meer met je armen te zwaaien en te hopen op het beste. Met Taxify is een taxi bestellen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Een nieuwe smartphone app genaamd “MyTaxi” maakt het makkelijker voor New Yorkers om een taxi te bestellen.

Met de app, die is gemaakt door een team van New York City taxichauffeurs, kunnen gebruikers een taxi aanvragen en direct via hun telefoon betalen.

MyTaxi is beschikbaar voor zowel iPhone als Android toestellen, en het wordt geprezen als een game-changer voor de taxi-industrie van de stad.

“Dit gaat een revolutie betekenen voor de manier waarop mensen in New York City taxi’s aanvragen,” zei MyTaxi medeoprichter en CEO Aman Chad taxi leiden ha.

“Het zal het veel gemakkelijker maken voor mensen om een taxi te krijgen, en het zal het ook veel gemakkelijker maken voor taxichauffeurs om in hun levensonderhoud te voorzien.”

MyTaxi is momenteel beschikbaar in Manhattan, Brooklyn en Queens, en het bedrijf is van plan om in de nabije toekomst uit te breiden naar de andere stadsdelen.

Als je in een stad bent die ruime taximogelijkheden heeft, is het bestellen van een taxi nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn een paar manieren om dat te doen, maar de populairste is waarschijnlijk via een smartphone-app.

De belangrijkste taxi-apps in de VS zijn Uber en Lyft, en ze werken allebei op een vergelijkbare manier. Je opent de app, stelt je ophaallocatie in, en kiest dan welk type auto je wilt. Uber biedt een breder scala aan autotypes, terwijl Lyft zich richt op economy en standaard opties.

Zodra je je keuze hebt gemaakt, geeft de app je een geschatte ritprijs en kun je ervoor kiezen om de rit te boeken. De chauffeur wordt dan naar je locatie gestuurd en je kunt hun voortgang op de app volgen.

Als ze aankomen, stap je in en weg ben je!

Als je ooit vast hebt gezeten in een situatie waarin je een taxi nodig hebt, maar niet weet hoe je die moet bestellen, maak je dan geen zorgen – een taxi bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Er zijn een paar verschillende manieren om een taxi te bestellen, zodat je de methode kunt kiezen die voor jou het beste is.

Een van de gemakkelijkste manieren om een taxi te bestellen is het gebruik van een rideshare app zoals Uber of Lyft. Met deze apps kun je gewoon een rit aanvragen en een chauffeur is in een mum van tijd naar je onderweg. Je kunt deze apps ook gebruiken om je rit te betalen, dus je hoeft je niet eens zorgen te maken over het bij de hand hebben van contant geld.

Een andere optie is om rechtstreeks een taxibedrijf te bellen. Dit is wat ouderwetser, maar nog steeds een prima haalbare optie. Bel gewoon het bedrijf en laat ze weten waar je bent en waar je heen moet. Zij sturen een chauffeur naar je toe en je kunt betalen als je op je bestemming aankomt.

Ten slotte kun je ook op straat een taxi aanbellen. Dit is de meest traditionele manier om een taxi te bestellen, maar het is niet altijd de gemakkelijkste. Als je in een druk gebied bent, kan het moeilijk zijn om een taxi aan te houden. Maar als je in een rustiger gebied bent, kan het vrij gemakkelijk zijn. Steek gewoon je hand op en wacht tot er een taxi stopt.

Dus, de volgende keer dat je een taxi nodig hebt, geen stress – er een bestellen is makkelijker

Als je ooit geprobeerd hebt om in een drukke stad een taxi te roepen, weet je hoe het gaat: zwaai met je arm, roep “taxi!” en hoop dat er uiteindelijk eentje je ziet en aan de kant gaat. Maar wat als er een makkelijkere manier was?

Die is er nu.

In de afgelopen jaren is een nieuwe oogst aan taxi-apps ontstaan, waardoor het gemakkelijker dan ooit is om een taxi te bestellen vanaf je smartphone. Of je nu in New York, Londen, Parijs of Beijing bent, er is een app die je aan een lift kan helpen.

In veel gevallen hoef je alleen maar de app te openen, je locatie en gewenste bestemming op te geven, en er komt een taxi aan. In sommige steden kun je zelfs voor je rit betalen via de app.

Je hoeft geen auto’s meer aan te houden of in de rij te staan bij een taxistandplaats. Met deze apps is een taxi bestellen nog nooit zo eenvoudig geweest.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

ajax-loader